Aanbod

Welzijn, gezondheid en/of functioneren verbeteren? 

Ben je opzoek naar de juiste begeleiding voor jezelf of voor de ondersteuning van werknemers? Dan ben je op de goede plek! Is ergens behoefte aan dat niet in het overzicht staat? Geen probleem, uiteraard is maatwerk mogelijk. De workshops zijn op maat te maken voor een vriendendag, congres, symposium etc.

 

Info & aanmelden

 

Coaching

Krijg helder waar je vast loopt en hoe je dit kunt verhelpen. Tijdens deze individuele begeleiding krijg je van alle aspecten wat mee zodat je snel de effecten gaat merken en er langdurig van kunt genieten!

Lees meer..

Burn-out preventie

Voel je dat spanning zijn tol begint te eisen? In deze gesprekken kijken we naar waar je op leegloopt, leer je hoe om te gaan met uitdagingen en wat je kunt doen om de batterij weer op duurzaam op te laden.

Info & aanmelden

Mindfulness

Het gevoel dat je geleefd wordt, leef je op de automatische piloot of heb je het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Leer los te komen uit de eindeloze stroom gedachten en krijg de sturing over je eigen leven terug.

Lees meer..

 


 

Stressreductie

Heb je last van stress? Een kort lontje of het gevoel dat je leegloopt? In deze gesprekken leer je hoe om te gaan met stress en hoe je stress kunt verminderen. Fijn voor jou én je omgeving!

Info & aanmelden

Kwaliteit van slaap

Slaap je moeilijk in, of lastig door? In deze gesprekken gaan we kijken naar wat je slaap verhinderd, hoe het kan dat je niet oplaadt van een nacht slapen en krijg je handvatten om de slaap weer te verbeteren.

Info & aanmelden

Veerkracht

Vind je het moeilijk om met uitdagende situaties om te gaan? In deze gesprekken leer je hoe om te gaan met uitdagingen en hoe je na een tegenslag de draad weer kunt oppakken.

Info & aanmelden

 


 

Kwaliteiten

Vaak ligt de focus op wat beter moet, maar gebruik je eigenlijk wel wat je al in huis hebt? Kom erachter wat jou uniek maakt en hoe je het beste uit jezelf kunt halen om dat wat je lastig vindt makkelijker te maken!

Info & aanmelden

Werk-privé balans

Ben je de balans tussen werk en je vrije tijd kwijt? In deze gesprekken leer je grenzen stellen om te leven zoals je wilt en het beste te halen uit zowel werk als privé.

Info & aanmelden

Waarden

Wil je meer voldoening halen uit je leven en/of werk? Kom er in deze gesprekken achter waar je echt gelukkig van wordt en hoe je uit het leven kunt halen wat jij nódig hebt.

Info & aanmelden