Angst

Check eens bij jezelf:

  • Ben je vaak gespannen of angstig in (sociale) situaties?
  • Merkt je geregeld veel druk op de borst?
  • Ben je rusteloos, heb je vaak klamme handen of vermijd je plaatsten?
  • Ben je iemand die altijd iets heeft om zich zorgen over te maken?
  • Sta je bekend als een ‘echte piekeraar’? En ervaar je hier hinder van in het dagelijks leven of weerhoudt het je om de dingen te doen die je graag zou willen?
  • Merk je dat je bepaalde handelingen herhaalt, zoals het controleren van de deur of het gasfornuis, of dat je bepaalde routines hebt gemaakt en dat je erg veel stress ervaart als deze onderbroken worden?
  • Ben je bang van spinnen, muizen, autorijden, bloed, naalden of andere zaken?
  • Ben je bekend met paniekaanvallen? Merk je dat je bang bent voor een volgende paniekaanval en dat je plaatsen of situaties vermijdt om dit voor te zijn?

 

Geen wachtlijst   *   Vergoeding mogelijk   *   Geen doorverwijzing nodig   *   Wetenschappelijk onderbouwd

Herken je jezelf in een of meerdere van deze omschrijvingen?

In dit geval kun je baat hebben bij een behandeling gericht op het verminderen van deze angstklachten.

Wij bieden een wetenschappelijk onderbouwde, hands-on therapie aan die je op een heldere en transparante wijze helpt om van deze klachten af te komen.

 Info & contact

Krijg ik iets vergoed?

Je kunt altijd even informeren en/of kennismaken om te kijken of het wat voor je is. Face-to-face in Maastricht of online. Hoe vaak je komt, welke tussenpozen er zijn tussen sessies en hoe lang de sessie duurt is op maat. De (particuliere) bijdrage voor individuele begeleiding tijdens kantooruren is €75,- en duurt 45 minuten. Je kunt ook in de avonduren of in het weekend terecht, in dat geval geldt een bijdrage van €95,-. In beide gevallen krijg je via de (aanvullende)zorgverzekering een stuk vergoed! Betaalt je werkgever? Dan geldt er een ander tarief.

Klik hier om te kijken wat je verzekering terugbetaalt.

Verder zijn er meerdere (alternatieve) manieren om toegang te krijgen tot een vergoeding. Lees hier wat er mogelijk is.

Vraag mij gerust even naar de details.

Info & contact

psycholoog maastricht, psycholoog limburg, psychologie, coaching, psycholoog zuid limburg, therapie, psychologist, coach, hulp psychologie, depressie, angst, verslaving, trauma, emdr, stress, burnout, geluk, welzijn, gelukkig worden, relatietherapie, mental health