Compassie, Geluk en Veerkracht

Compassie, geluk en veerkracht: veelvuldig werkzaam bewezen training!

 

Levensgeluk, zelfcompassie, optimisme en veerkracht – wat wil je nog meer?

Deze training laat je zien hoe je meer kunt genieten van de dingen om je heen en geluk kunt halen uit kleine, mooie momenten. Het leert je de in’s en out’s van zelf-compassie. Geeft je een positieve levenshouding naar het heden en de toekomst. Én biedt handvaten voor het omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

 

Geen wachtlijst   *   Verzekering vergoed   *   Geen diagnose   *   Wetenschappelijk onderbouwd

Inhoud

Deze training is geïnspireerd op het bewezen werkzaam bevonden programma dat chronische pijn patiënten heeft geholpen meer geluk en optimisme te vinden. Meer lezen over dit onderzoek? Klik hier.

De training is verdeeld in vier modules, zit vol oefeningen op basis van positieve psychologie en vergroot je levensgeluk, optimisme en veerkracht stapje voor stapje. De thema’s van de modules zijn:

  • vergroten van zelf-compassie
  • versterken van positieve emoties 
  • leren sturen en gebruiken van je aandacht om eigen welzijn te verbeteren
  • leren genieten van dingen
  • (toekomstgericht) optimisme versterken
  • kers op de taart: vergroten van veerkracht – zodat je op een gezonde manier met uitdagingen om kunt gaan!

Info & aanmelden

Sterk en gelukkig het leven door!

“Aan deze training heb ik heel veel gehad! Ik was altijd erg kritisch op mezelf en had veel op en aan te merken over.. alles eigenlijk! Dankzij deze training van Barbara heb ik geleerd om op een meer productieve en behulpzame manier mezelf te helpen en bij te sturen wanneer ik het nodig heb. Dit in combinatie met het weer genieten en – “het uitpakken van de cadeautjes” – zoals ze dat mooi verwoordde, heb ik het gevoel echt weer sterk en gelukkig te zijn!” – Jeannette, 35 jaar (beroep: jurist)

Aanpak

Deze training is erop gericht om je oefeningen voor te dragen die gemakkelijk in te passen zijn in je dagelijks leven. Naast het praktische gedeelte leer je meer over positieve psychologie, de rol van positieve emoties en de onderliggende psychologische mechanismen van geluk, optimisme en veerkracht.

Hoe? De training bestaat uit een praktisch gedeelte, maar biedt ook een theoretisch kader dat het inzicht vergroot in je persoonlijk functioneren. Ik ga in op onderzoek en leer je meer over de effectiviteit van de oefeningen en hoe deze bewezen werkzaam zijn.

Extra!

Omdat deze bewezen werkzame training voor het bevorderen van geluk, optimisme en veerkracht is ontwikkeld aan de Universiteit van Maastricht. Krijg je van mij – bij deelname – een exemplaar van het boek!

Planning

Duur: 5 lessen (individueel)

Prijs: €85,- incl. btw per sessie

Eenmalige bijdrage cursusmateriaal en verzending: €17,50

Locatie: online

 

Info & aanmelden