GeluksLab

GeluksLab: De training die positieve psychologie én neurowetenschappen combineert!

 

Geluk: kun je het nastreven óf vindt het jou?!

Het goede nieuws: geluk is volgens wetenschappelijk onderzoek voor een groot deel voor iederéén maakbaar. Er zijn dus wel degelijk dingen die je kunt doen om geluk naar je toe te trekken.

Lukt het je niet altijd om geluk te voelen? Geen zorgen, dat is heel normaal. Dat geluk maakbaar is betekend niet dat je het jezelf kwalijk kunt nemen als met periodes geluk ver te zoeken is. Het leven komt nou eenmaal met obstakels en uitdagingen: ups én downs

 

Geen wachtlijst   *   Verzekering vergoed   *   Geen diagnose   *   Wetenschappelijk onderbouwd

Doel

Maar hoe fijn zou het zijn als je wist hoe geluk mechanisch in elkaar zit. Daarom geef ik je graag een kijkje onder de motorkap van het brein, geluk en welzijn.

De oorsprong van de manier waarop wij de wereld ervaren en hoe wij functioneren ligt bij ons brein. Graag leg ik je alles uit over hoe je brein functioneert, en waarom je brein soms ook juist zorgt voor angst, spanning en een níet zo fijne stemming.

De kennis over het brein combineer ik met wat de wetenschap ontrafelt heeft over geluk en welzijn en heb ik gegoten in deze mooie cursus: GeluksLab. Een cursus die niet zweverig maar juist wetenschappelijk onderbouwd is en je werkzaam bewezen handvaten geeft.

Opdat jij leert wat je kán doen om je brein én leven een duurzaam gelukkige draai te geven! 

Info & aanmelden

 

Leren van wetenschap en doorleven van Positieve Psychologie!

“De combinatie van neurowetenschappen en positieve psychologie maakt deze training wetenschappelijk sterk én leuk om te volgen! Ik heb super veel geleerd over mijn brein & gedrag en ik gebruik nog elke dag de handvaten die Barbara ons heeft gegeven. Dikke aanrader voor iedereen zijn of haar geluksgevoel wil kunnen beïnvloeden!” – Frank, 32 jaar (beroep: architect)

Planning

Dagen kunnen ook los gevolgd worden

Duur: 4 lessen van 1,5 uur per keer (individueel)

Prijs: €125 incl. btw per sessie

Eenmalige bijdrage cursusmateriaal en verzending: €17,50

Locatie: online

 

Info & aanmelden

De training wordt gewaardeerd met een 9,3 (!) op basis van 37 stemmen.

 

“Ik vond het erg interessant om te leren hoe het brein in elkaar zit en hoe ik beter met mijn gedachten om kan gaan! De training heb ik als heel interessant ervaren, voorzien van goed materiaal en een inspirerende trainer!”
 
“Ik heb veel aan de training gehad, vooral kleine gewoontes die in mijn dagelijks routine passen. Barbara is zo leuk! De stof is soms wel pittig, maar gelukkig hebben we het naslagwerk om op mijn gemak nog eens door te nemen. Dat ga ik zeker doen!”
 
“Door deze training ben ik me bewuster geworden van waar ik nu sta en waar ik naar toe wil met mijn leven. Ik heb veel geleerd over het brein en ben me bewuster geworden van hoe ik mijn brein voor míj kan laten werken. Heel fijn! Ik vond deze training super! De tijd vloog om en was zeer interessant en leerzaam.”
 
“Een heel fijne training! Duidelijke uitleg en structuur, veel elementen die mij aan het denken hebben gezet op een goede manier ;-) Ik neem er veel uit mee!”
“Dankzij deze training ben ik me bewuster geworden van de rol van het brein op mijn zijn. Ik heb veel meer rust gevonden, geniet meer van het hier en nu en de mooie dingen om me heen. Wat er voor me uitsprong was de werking van het brein en hoe ik die meer kan reguleren. De training was heel leuk, goed verzorgd, luchtig en indrukwekkend hoe zulke moeilijke stof eenvoudig overgebracht werd door de trainer. Dankjewel!”
 
“De training zat goed in elkaar. Ik ben me bewuster geworden van heel veel zaken. Zoals hoeveel ik in gedachten zit en hoe ik daar meer uit kan komen. Elke trainingsdag gaf weer wat nieuws en leuks om mee aan de slag te gaan.”
 
“Deze training zat vol met interessante weetjes en vaardigheden. Wat er voor me uitsprong was de theoretische onderbouwing. Ik ga zeker elementen uit deze training blijven toepassen!”

Inhoud en opbouw

Deze cursus zit vol kennis en oefeningen in de vorm van deze dagen:

 

Begrijp je brein:

Ontwikkeling van het brein

Kneedbaarheid van het brein

Brein en functioneren

Spanning, presteren en opladen

Grip op je leven:

Uitdagingen en obstakels

Omgaan met (werk)druk

Gezonde zelfzorg

Mindset

 

Maakbaarheid van geluk:

Wat ís geluk?

Vergroten van positieve emoties

Gedrag en gewoontes

Duurzame toename kwaliteit van leven

Volle vaart vooruit:

Het zinvolle leven

Herstel balans

Motivatie

Verankeren effecten